Camping Village Roma

Ulaşım

Roma Termini tren istasyonundan şehir içi Metro hattına geçip BATTISTINI yönüne giden metroya binip CORNELIA istasyonunda inmeniz gerekiyor. 'Via Aurelia' yönünden dışarıya çıktığınızda hemen önünüzde otobüs durağını göreceksiniz. Bu duraktan 246 nolu otobüse binip, büyük bir süpermarketin önünde inip, üst geçitten karşıya geçtiğinizde kamp yerine ulaşmış oluyorsunuz. Kamp alanında otobüs bileti satılıyor. Biletler 1 Euro ve ilk kullanımdan itibaren 90dk geçerli. Ayrıca 4 Euro'ya bütün gün sınırsız otobüs ve metro kullanabileceğiniz günlük bilet de satın alabilirsiniz. Fiumicino ve Ciampino havaalanlarına ve Vatican Cipro istasyonuna shuttle bus servisi de bulunuyor. Bu servis için 48 saat önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.

Genel Bilgiler

Yiyecek : Kamp alanının içinde herşeyi bulabileceğiniz bir market ve restaurant mevcut

Masa/Sandalye : Çadır için masa sandalye yok

Su : 24 saat sıcak su, bulaşık ve çamaşır yıkamak için ayrı yerler mevcut

Elektrik : Karavan Alanında Mevcut

Çadır Zemini : Çim kaplı toprak zemin

Alternatif Konaklama : Çadır Ev, Bungalov, Karavan

Tuvalet : Kadın / Erkek ayrı tuvaletler var

Ateş Yakma : İzin Yok

Ücret : İki Kişilik çadır konaklama 23 Euro - 27 Euro (Tarihlere Göre Değişiyor)

GPS : 41.887575, 12.404525

Telefon : (+39) 06 6623018

Eposta : [email protected]

Web : http://www.ecvacanze.it/en/elite_family/rome/camping-village-roma

Adres : Via Aurelia 831 (km 8,2) 00165 Roma RM Italy

Mekan

Çadır, Karavan ve bungalovda konaklama için tasarlanmış bu kamp alanı hem Roma şehirmerkezine yakınlığı hem de yeşil bir alan olma özelliğiyle ideal bir mekan. Daha çok bungalovun tercih edildiği bu kampta, karavan ve çadır için de gerekli herşey bulunuyor.  Kamp girişinde bulunan resepsiyonda kaydınızı yaptırdıktan sonra, size ulaşımı nasıl sağlayacağınız, çadırınızı nerede kurabileceğiniz, market, restaurant ve diğer servislerden nasıl faydalanabileceğiniz detaylı bir şekilde anlatılıyor. Küçük bir şehir haritası ile birlikte Roma'da gezebileceğiniz yerleri de gösteren bir rehber size ücretsiz olarak veriliyor.  Kendi gezi planınızı yapabilir yada isterseniz kampın düzenlediği turlara katılabilirsiniz. 

Yiyecek ve içecek ihtiyacınızı kamp alanının içindeki market ve restauranttan karşılayabilirsiniz. Kendi yemeğinizi pişirmek istiyorsanız, kampın karşısında bulunan süpermarkette de hemen hemen herşeyi bulabilirsiniz.

Kamp alanının içinde yüzme havuzu ve jakuzi, voleybol ve masa tenisi oynayabileceğiniz yerler var.  Internete isterseniz kendi bilgisayarınızdan isterseniz Internet noktasındaki bilgisayarlardan girebilirsiniz.  

24 saat sıcak su bulunuyor, tuvaletler ve duşlar çok kullanışlı ve temizler. Bulaşık yıkamak için özel lavabolar ve çamaşırlarınızı ister elinizde isterseniz makinede yıkayıp kurutabileceğiniz bir çamaşırhane mevcut.

Kredi kartı geçerli.

Dikkat Edilmesi Gerekenler
Bu kamp alanı anladığımız kadarıyla daha çok lise ve üniversite öğrencileri tarafından bungalov konaklamalı olarak tercih edilen bir mekan. Gece saat 22'den sonra restaurant, bar ve disco olarak çalışıyor ve geç saatlere kadar müzik yayını yapılıyor. Dolayısıyla gece erken yatıyorsanız ve sessiz bir konaklama istiyorsanız restauranttan biraz uzakta kalmanızda fayda var.

Sabah saatlerinde kampın önünden geçen otobüsler biraz kalabalık oluyor ve ayakta gitmek zorunda kalıyorsunuz. Otobüs bileti satılan yerin açılış saatine dikkat edin ve bu saatten önce kamptan çıkmayı planlıyorsanız, biletinizi akşamdan almayı unutmayın. Çünkü biletsiz otobüse binerseniz ve kontrol memuruna rastlarsanız 50 Euro cezası var.