Mitari Camping & Villas - Halkidiki (Χαλκιδικής)

Mitari kamp alanı (Mitari Camping & Villas) Selanik’e 115 km uzaklıkta Sithonia’nın Nikiti beldesinde yer alıyor. Kamp alanı müthiş güzel bir koya sahip. Tertemiz kum plajı, rengarenk balıklarla birlikte yüzebildiğiniz bir denizi var. Ancak bu sakin ve eşsiz atmosferi sezonda yakalamak mümkün mü emin değilim.

Darıdere Mesire Yeri ve Kamp Alanı

Darıdere Mesire Yeri ve Kamp Alanı, Kaz Dağlarında kalabileceğiniz en güzel kamp alanıdır. Kamp alanının hemen yanından dere geçmektedir ve derede bir gölet oluşmuştur. Burası derede yüzmek için ideal bir noktadır. Geceleri, yıldızların akalarınızın altında olduğunu hissedeceğiniz bir kamp alanı.

Medusa Cafe Bar Camping

Medusa Cafe Bar Camping, adından da anlaşılacağı üzere aslında Cafe-Bar olarak çalışan işletme bir yandan da kamp alanı hizmeti veriyor. Bu işletme Patara'da bulunan yegane kamo alanı. En güzel yanlarından biri bütün yıl açık olması.

Can Mocamp

Çok sayıda asırlık zeytin ve keçiboynuzu ağaçlarıyla kaplı olan Mocamp’ta çadır alanları ve bungalowlar gölgeler içinde yer alıyor. Çok çeşitli çiçeklerle süslenmiş olan setler sürekli fıskiyelerle sulanıyor ve bu görüntü Mocamp’a bir vaha havası kazandırıyor.

Kamp İstanbul

İstanbul'a yakın bir kamp alanı arıyorsanız, size Kamp İstanbul'u önerebiliriz. Kamp Şile Sahilköy'de deniz kenarında bir yamaç üzerine kurulmuş. Kampta kalırken, hem denizin, hem de ormanlık alanın keyfini çıkarabilirsiniz. Kamp alanının güzel yanlarından biri, size kendi kurulu çadırlarını sunması. Böylece malzemesi olmayan arkadaşlarınızla birlikte gitme şansınız da var.

Kaş Kamping

Kaş Kamping, Kaş'taki en gözde kamp alanı. Kamp alanı denize sıfır. Küçük bir iskelesi var ve buradan denize giriliyor. Ayrıca Kaş merkeze yürüyerek 5 dakika mesafede. Eğer Kaş'ta çadır kurmak için geldiyseniz şimdilik gidilebilecek yegane kamp alanıdır.

Camping Andriake

Andriake Camping'in en önemli özelliklerinden biri Likya yolunun üzerinde bulunması. En güzel özelliği ise deniz ve derenin kesiştiği noktada bulunması. Bu sayede ister tuzlu, ister tatlı suya girebiliyorsunuz. işletme sahipleri aynı zamanda bu işi zevk için yapıyor gibiler. Böylece çok keyifli bir ortam oluşturmuşlar.

Kabatepe Orman Kampı

İstanbul'dan sadece 4 saat uzaklıkta, bir yandan kamp yapıp, bir yandan da Ege Denizine girmek istermisiniz. Kabatepe Orman Kampı tam size göre bir yer. Kampın en güzel yanlarından birisi, ücreti karşılığında size tahsis edilmiş bir buzdolabı vermeleri. Denizi gerçekten çok temiz. Ayrıca yüzmek için sahil boyunca sıralanmış küçük koylardan birini seçebilirsiniz.

Karaaslan Kamping Tesisleri

Yuvacık Bölgesindeki birçok rotaya kolaylıkla ulaşabileceğiniz, güvenli bir özel kamp alanı.Mekan, çoğunlukla bungalovlarda konaklayan yada dere kenarında yemek yemek için gelen müşterilerle dolu. Piknik yapmak isteyenlere masa kiralanıyor.  Piknik alanı içerisinde çadır kurulmasına izin veriyorlar.

Hindiba Pansiyon

Hindiba Pansiyon, Yedigöller yolu üzerinde bulunan bir işletme. Burası özellikle çocuklu aileler içinde rahatlıkla gelinebilecek bir kamp alanı. İşletme canınızın sıkılmaması için her şeyi düşünmüş. Pinpon masasından, sinema salonuna kadar herşey mevcut. Geceleri de ateş başında sıcak şarabınızı keyifle içebilirsiniz.

Bolu Aladağ Kamp Eğitim Merkezi (Aladağ Gençlik İzcilik ve Spor Kampüsü)

Mekanın en güzel tarafı, işletmenin başında Ogün Bey gibi birisinin bulunması. Size her konuda yardımcı olmaya çalışacaktır. Çekinmeden kendisiyle görüşebilirsiniz. Burası aslında Milli Takımlar için hazırlanmış bir kamp. Kampta konaklama için Otel ve Bungalovlarda bulunuyor. Doğal olarak öncelik Milli Takımlar'da. Eğitim Merkezi 2 alandan oluşuyor. Otel ve bahçesinin bulunduğu alan ile Bungalovların bulunduğu alan.

Yedigöller

Yedigöller en çok sonbahar mevsiminde görülebilecek bir mekan. Göllerin çevrelerinde bulunan ağaçlar yapraklarını gölün üzerine döktüklerinde daha da güzel bir manzara oluşuyor. Yedigöllerin en büyük sıkıntısı arabasız ulaşımın olmaması. Buraya gelmek için mutlaka özel arabanız olması gerekiyor.

Tarık'ın Yeri

Tarık'ın Yeri, Kıyıköy'de Pabuçdere nin hemen yanına kurulu bir kamp alanı. Dere üzerinde yüzen dubalarda yemek yiyebilirsiniz ve akşamlaı özel olarak hazırlanmış kamp ateşi alanında ateş karşısında vakit geçirebilirsiniz.

Tezel Camping

Tezel Camping uluslararası standartlara sahip ve uluslararası kuruluşlara üye bir camp alanı. Denize sıfır konumlanış. Fakat kayalık kenarında olduğundan kamp içinden denize girilmiyor. Kamp alanının içi oldukça yeşil. Burada oturup gün batımını deniz manzarasıyla izlemek hayli keyifli.

Günbatmadan Kamp Alanı

Günbatmadan Kamp Alanı aynı zamanda tur organizasyonları da yapıyor. İstanbula yakınlığı dolayısıyla günü birlikte tercih edilebilir. Kamp alanı Durusu Parkın içinde. Burada çok güzel bir Doğal Yaşam Müzesi de bulunuyor. Ayrıca alan içerisinde insanlara doğal yaşamı sevdirmek için getirilmiş bazı yabani hayvanları görebilirsiniz. Gerçi artık evcilleşmişler.

Şimşirlik Kamp Alanı ve Alabalık Tesisleri (Nusret'in Yeri)

Şimşirlik Pansiyon, dere kenarında yer alan genişçe bir arazinin içerisinde bulunyor. Pansiyon'da odalarda konaklamak mümkün olduğu gibi, arazide çadır kurarak da kalabilirsiniz. Evin yanından ilerleyip asma bir köprüden derenin karşısına geçince önünüze çıkan alanda çadır kurabiliyorsunuz. Birkaç tahta masa mevcut.

Camping Fusina Tourist Village

Çadırlar için oldukça geniş bir alanı olan bu kampta, çadır konaklama ücretinden sadece 5 Euro fazlasına bungalovda da kalabilirsiniz. Bungalov içerisinde iki tane tek kişilik yatak, giysi dolabı, ısıtıcı, klima bulunuyor. Tuvalet ve duş dışarıda.

Camping Hotel Citta di Bologna

Sessizliğe çok önem veren, sakin, düzenli ve tertemiz bir kamp alanı. Sessizlik ve misafirlerin rahatı o kadar önemli ki, sabah 7'den önce kamp alanından ayrılmak istiyorsanız aracınızı geceden dışarı çıkartmak zorundasınız. Bu saatten önce kesinlikle motor sesi duymak mümkün değil.

Camping Village Roma

Roma Şehrini gezmek istiyorsanız ve çadır yada bungalovda kalmayı tercih ediyorsanız, en fazla iki otobüs ile yada bir otobüs ve bir metro ile şehrin heryerine kolaylıkla ulaşabileceğiniz 24 saat güvenliği olan bir kamp alanı.

Dalyan Camping

Dalyan Gölü kıyısında kurulu olan bu kamp alanında çadırda, bungalovda yada karavanda kalabilirsiniz. Dalyan'daki tek çadır ve karavan alanı olan Dalyan Kamping aslında küçük ve sevimli bir bahçe. Ağaç altında düz bir toprak zeminde çadırınızı kurabilirsiniz. Tuvalet ve duş mevcut. Duşlarda 24 saat sıcak su da var. Gölün kıyısındaki masa ve sandalyeler ortak kullanılıyor. Dalyan Merkez'de yer alan bu kamp alanında kalırken ihtiyaçlarınızı karşılamak hiç sorun olmayacaktır.

Gökova (Akyaka) Orman Kampı

30 dönüm üzerine kurulu. 300 çadır ve 70 karavan kapasiteli bu kamp alanı Yücelen Hotel tarafından işletiliyor. Orman Bakanlığı'ndan uzun süreli kiralanan bu kamp alanı, çam ağaçlarıyla kaplı ve Akyaka sahiline 150 metre uzaklıkta. Kamp alanının içerisinde 8 koy bulunuyor ve bütün koylardan kolaylıkla  denize girilebiliyor.  Kamp alanında dilediğiniz yerde çadır kurabiliyorsunuz. Kalabalık zamanlarda bile masa sıkıntısı olmuyor.  Tuvalet, sıcak soğuk duş, çamaşırhane, bulaşıkhane var.

Ant Camping

2-3 günlük bir tatilinizde Kapıdağ Yarımadasını keşfetmek için kalabileceğiniz ve çok rahat edeceğiniz bir kamp alanı. Ant Camping'de tertemiz bir çadır alanı, çam ağaçlarının gölgesi ve deniz sizi bekliyor. Yarımadayı gezmek isterseniz ki mutlaka tavsiye ederiz, burada konaklayıp gönül rahatlığıyla eşyalarınızı bırakıp gezintiye çıkabilirsiniz.

Ada Pansiyon

Ada Pansiyon, Olympos'ta çadırda konaklayabileceğiniz  tek kamp alanı. Diğer bütün pansiyonlar mevcut alanlarının tamamına dipdibe bungalovlar yapmayı tercih ettikleri için, hiçbiryerde çadır kurulabilecek alan kalmamış. Ada pansiyon'da dilerseniz pansiyon yada bungolavlarda da kalabilirsiniz.

Güzeldere Şelalesi Mesire Yeri

Güzeldere Şelalesinin üstünde, Orman Bakanlığı'na ait, düz bir çayırdan ve küçük bir ormanlık bölgeden oluşan piknik masalarının ve mangal için taş ocakların bulunduğu sevimli bir mesire yeri.  Alana araba girişi ücretli. Orman Bakanlığı'na ait olan bu yer, 5 yıllığına özel bir işletmeye kiralanmış. 2000 yılından bu yana tesisin bakımından ve güvenliğinden sorumlu olan Hüseyin Bey, değişiklikten sonra da işine devam ediyor. Ailesiyle birlikte tesiste çalışıyor ve alabalık, köfte (Düzce'de özel bir kasaba yaptırıyorlar), köy kahvaltısı, sıcak ve soğuk içecekler, köy tereyağı ve ekmek satılan bir kafe işletiyor.