Günbatmadan Kamp Alanı

Ulaşım

Buraya Çatalca üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca yeni yapılan ve henüz tamamlanmamış olan Kemerburgaz-Göktürk üzerinden geçen ve süreyi 30 dk’ya kadar kısaltan yeni yolu da kullanmanız mümkün. Yolun detaylı haritasını aşağıda görebilirsiniz. Ayrıca Durusu Park’ın önünden geçen ve Balaban Köyü’ne giden İETT otobüsü Bayrampaşa Metro’dan kalkıyor. Hat numarası 336A. Detaylı bilgi için tıklayın.

Genel Bilgiler

Yiyecek : Yiyecek ve içecek servisi olan bir restoran var. Ayrıca 100 m yakında bir market var.

Masa/Sandalye : Tahta banklar mevcut

Su : Bulaşık ve çamaşır için özel alan yok. Tesis su ihtiyacınızı sağlıyor.

Elektrik : Alanda aydınlatma mevcut, özel kullanım için elektrik yok.

Çadır Zemini : Toprak ve çimen

Alternatif Konaklama : Durusu Park Hotel

Tuvalet : Kadın/Erkek tuvaletler bulunuyor. Tualetlerde sabun ve tuvalet kağıdı mevcut.

Ateş Yakma : Alanda ateş yakmaya uygun değil

Ücret : Çadırda kalmak kişi başı 10 TL

GPS : 41.312883, 28.613517

Telefon : 0212 293 04 38 / 0212 245 59 55

Eposta : [email protected]

Web : http://www.gunbatmadan.com/

Adres : İstiklal Caddesi. Zambak Sokak No: 15/3-A Beyoğlu / İstanbul 

Mekan

Günbatmadan Kamp Alanı aynı zamanda tur organizasyonları da yapıyor. İstanbul’a yakınlığı nedeniyle günü birlik olarak da tercih edilebilir. Kamp alanı Durusu Park’ın içinde. Burada çok güzel bir Doğal Yaşam Müzesi de bulunuyor. Ayrıca alanda insanlara doğal yaşamı sevdirmek için getirilmiş ve artık evcilleşmiş bazı yabani hayvanları görebilirsiniz. Her hayvanın bir ismi var. Ördek Metin (kendini tepeli tavuk sanıyor), Tavus kuşu Seyfi (erkek) ve Safinaz (dişi), Türkmen Koyunu Kazım (elinizden yemek yiyor).
Kamp alanında ayrıca keyif yapmak için kurulu bir hamak var. Akşam tahta masalarda göl manzarası eşliğinde güneşin batışını izleyebilirsiniz. Kamp alanı gölün kenarında değil, tepede bir yerde. Bizim gittiğimiz tarihte kamp alanında yenilenme çalışmaları devam etmekteydi. Bu çalışmaların ardından göl kenarında da çadır kurulacak mekanlar bulabileceksiniz. Aynı zamanda gölde kano keyfi de yapabiliyorsunuz.