Değirmendere Kanyonu

Değirmendere Kanyonu

Değirmendere Kanyonu gidiş-dönüş toplamda yaklaşık 8 km lik bir rota. Rotanın en güzel tarafı sonunda sizi bekleyen doğal havuz niteliğindeki gölet. 4km lik bir yürüyüşten sonra sıcaktan bunaldığınızda bu gölete girmek gerçekten çok keyifli geliyor.

Muğla

Muğla

Muğla'nın istisnasız en güzel olaylarından birisi, havasıdır. Nemli bir yapısı olmadığından temmuz sıcağında rahatlıkla etrafı dolaştım, akşamları üzerime pike alarak uyudum. Yine güzel yanlarından bir diğeri, şehrin küçük olmasından kaynaklı her yeri yürüyerek gezebilmek.

Gökova (Akyaka) Orman Kampı

Gökova (Akyaka) Orman Kampı

30 dönüm üzerine kurulu. 300 çadır ve 70 karavan kapasiteli bu kamp alanı Yücelen Hotel tarafından işletiliyor. Orman Bakanlığı'ndan uzun süreli kiralanan bu kamp alanı, çam ağaçlarıyla kaplı ve Akyaka sahiline 150 metre uzaklıkta. Kamp alanının içerisinde 8 koy bulunuyor ve bütün koylardan kolaylıkla  denize girilebiliyor.  Kamp alanında dilediğiniz yerde çadır kurabiliyorsunuz. Kalabalık zamanlarda bile masa sıkıntısı olmuyor.  Tuvalet, sıcak soğuk duş, çamaşırhane, bulaşıkhane var.