Hindiba Pansiyon

Hindiba Pansiyon

Hindiba Pansiyon, Yedigöller yolu üzerinde bulunan bir işletme. Burası özellikle çocuklu aileler içinde rahatlıkla gelinebilecek bir kamp alanı. İşletme canınızın sıkılmaması için her şeyi düşünmüş. Pinpon masasından, sinema salonuna kadar herşey mevcut. Geceleri de ateş başında sıcak şarabınızı keyifle içebilirsiniz.

Gölcük

Gölcük

Gölcük, adından da belli olduğu gibi bir gölün etrafında tur atabileceğiniz bir mekandan oluşuyor. Burada bir Kır Gazinosu, bir de kafeterya bulunuyor. Son gittiğimizde işletmelerin her ikisi de kapalıydı. Alanda çocuklar için oyun parkı ve az da olsa piknik masaları mevcut. Araba girişi 5 TL. İçeride tuvaletler ve içme suyu mevcut. Göl kenarı tamamen arnavut kaldırımı ile kaplanmış, çevresi gayet temiz ve bakımlı.

Bolu Aladağ Kamp Eğitim Merkezi (Aladağ Gençlik İzcilik ve Spor Kampüsü)

Bolu Aladağ Kamp Eğitim Merkezi (Aladağ Gençlik İzcilik ve Spor Kampüsü)

Mekanın en güzel tarafı, işletmenin başında Ogün Bey gibi birisinin bulunması. Size her konuda yardımcı olmaya çalışacaktır. Çekinmeden kendisiyle görüşebilirsiniz. Burası aslında Milli Takımlar için hazırlanmış bir kamp. Kampta konaklama için Otel ve Bungalovlarda bulunuyor. Doğal olarak öncelik Milli Takımlar'da. Eğitim Merkezi 2 alandan oluşuyor. Otel ve bahçesinin bulunduğu alan ile Bungalovların bulunduğu alan.

Yedigöller

Yedigöller

Yedigöller en çok sonbahar mevsiminde görülebilecek bir mekan. Göllerin çevrelerinde bulunan ağaçlar yapraklarını gölün üzerine döktüklerinde daha da güzel bir manzara oluşuyor. Yedigöllerin en büyük sıkıntısı arabasız ulaşımın olmaması. Buraya gelmek için mutlaka özel arabanız olması gerekiyor.