Kamp İstanbul

Ulaşım

Sahilköy Kamp İstanbul'a ulaşım oldukça kolay. Kamp alanının kendi sitesinde 3 alternatif yol zaten tarif ediliyor. İstanbul FSM köprüsünden itibaren yol yaklaşık 50 km ve 1 saatte alınabiliyor. Ömerli üzerinden gidip gelirken dikkat etmeniz gereken şey; trafik. Özellikle yaz aylarında herkes Şile-Ağva tarafına hafta sonu için gidiyor. Pazar akşamı dönüş trafiği felç olabiliyor. Bunun için Kavacık üzerinden gidiş-dönüş yapmanızı önerebilirim. Avrupa yakasından gelirken köprüyü geçtikten sonra Riva tabelasından sağa girin veburadan Beykoz, Polonezköy tabelalarını takip edin. İleride Acarlar Mah, Polonezköy yönüne dönün. Acar Kent'i geçtikten sonra Polonezköy tabelasını takip edin. Polonezköy'ün içinden geçtikten sonra artık Sahilköy tabelaları karşınıza çıkıyor. Bundan sonra bu tabelaları takip ederek Sahilköy'e kadar varabilirsiniz. Kamp alanı Sahilköy'e girmeden 1 km önce solda bulunuyor. kendi tabelası da var. Sahilköy girişinde mezarlık bulunuyor, eğer mezarlığı görmüşseniz, dönüşü kaçırmışsınız demektir.

Genel Bilgiler

Yiyecek : Restoran ve büfe bulunuyor.

Masa/Sandalye : Tahta masalar mevcut

Elektrik : Kamp alanında aydınlatma mevcut. Restoran bölümünde prizler kullanılabilir.

Çadır zemini : Arazi eğimli olduğundan çadırlar tahta platformlara kuruluyor

Alternatif Konaklama : 2 kişilik bungalovlar var

Tuvalet : Ortak kullanım tuvalet ve duş mevcut.

Ateş Yakma : Sahilde yakılabilir

Ücret : Güncel fiyatlar için web sitesine bakınız.

GPS : 41.208667, 30.295000

Telefon : 0(216) 419 7440 

GSM : 0(530) 882 2392

Web : http://www.sahilkampistanbul.com

Eposta : [email protected]

Adres : Sahilköy Büyük İskele Mevki, Şile, İstanbul 

Mekan
Kamp İstanbul, deniz kenarında, yamaca kurulmuş bir kamp alanı. İşletmenin kendi çadırları da mevcut. Bu çadırlar 2,3 ve 4 er kişilik çadırlar. Çadır alanı tam yamaçta olduğundan, çadırların düz durabilmesi için tahtadan yapılmış platformalar mevcut. Çadırlar bu platformlar üzerine kurulu durumda. Siz kendi çadırınızı getirirseniz yine boşta olan platformalara kurabilirsiniz. Çadır alanı çam ağaçları ile örtülü. Yaklaşık 30-35 tane hazır çadır bulunuyor.

Kamp alanında ortak kullanım için bir dinlenme mekanı bulunuyor. Bu mekan aynı zamanda hem restorant hem de büfe. Restoranda içki satışı da mevcut. Ücrete dahil olan kahvaltıyı da bu mekanda yapıyorsunuz.

Tepede kurulu olan ikinci restorantın manzarası çok iyi. Doğrudan denize bakıyor. Rüzgarlı olmayan havalarda burada gün batımını seyretmek veya akşam demlenmek keyifli olacaktır. Kamp alanının hemen bitişiğinde 3-4 tane daha mekan bulunuyor. Yaz ortalarıdan bu bölge kalabalık olabilir. Sakinliği sevenler, yaz başı ve sonunda burayı tercih edebilir.

Dinlenme mekanının biraz ilerisinde duş ve tuvaletler bulunuyor. Kamp alanı tüm yıl boyunca açık. Kışın, kamp tarafı değil de sahil tarafına doğru kurulu olan restorant açık oluyor. Kamp alanından sahile doğru giderken bir tepecik üzerine ikinci bir restorant kurulu. Yine bu yol üzerinde 2 kişilik bungalovlar var.