Şimşirlik Kamp Alanı ve Alabalık Tesisleri (Nusret'in Yeri)

Ulaşım

Düzce merkezine, İstanbul yada Ankara'dan otoban yoluyla ulaşmak mümkün. İstanbul - Düzce otoban çıkışı 210 km. Merkeze ulaştığınızda İtfaiye Binasını sorarak bulmanız gerekiyor. İtfaiye'yi sağınızda bırakarak yola devam ettiğinizde Beyköy'e ulaşacaksınız. Beyköy'de Samandere Şelalesi tabelalarını takip edecekseniz. Sağa doğru yaylalar tabelalarını, ileriye Samandere Şelalesi tabelasını gördüğünüz yerden 5 dk. sonra Şimşirlik'e varıyorsunuz. Şimşirlik Pansiyon yolun sol tarafında karşınıza çıkacak.

Genel Bilgiler

Yiyecek : İşletme, kahvaltı ve yemek servisi yapıyor. Yemeğinizi kendiniz yapacaksanız malzemelerinizi yanınızda getirin çünkü yakında alışveriş yapabileceğiniz bir yer yok. Bira, Kola...v.s. satılıyor.

Masa/Sandalye : Çadır alanında birkaç bank mevcut.

Su : Su, dağdan gelen kaynak suyu içilebiliyor, Çeşme var.

Elektrik : Kamp alanında aydınlatma mevcut

Çadır Zemini : Çınar ağaçlarının gölgesinde toprak zemin

Alternatif Konaklama : Pansiyon kişi başı oda kahvaltı 35 TL. Tam pansiyon konaklama seçeneği de mevcut.

Tuvalet : Sabun, Tuvalet kağıdı mevcut Kadın / Erkek ayrı tuvalet var, temiz

Ateş Yakma : Kamp ateşi yakılabilir

Ücret : Çadırda konaklama kişibaşı 5 TL

GPS : 40.726167, 31.260933

Telefon : 0 (380) 558 1201 / 0 (216) 372 0967

GSM : 0 (535) 865 5541 / 0 (532) 696 6625

Eposta : [email protected] / [email protected]

Web : http://www.simsirlik.net

Adres : Samandere / Düzce 

Mekan

Şimşirlik Pansiyon, dere kenarında yer alan genişçe bir arazinin içerisinde bulunyor. Pansiyon'da odalarda konaklamak mümkün olduğu gibi, arazide çadır kurarak da kalabilirsiniz. Evin yanından ilerleyip asma bir köprüden derenin karşısına geçince önünüze çıkan alanda çadır kurabiliyorsunuz. Birkaç tahta masa mevcut. Zemin düz, toprak ve çadır kurmaya uygun. Çınar ağaçlarının altında ve dere kenarında kamp kurmak için çok güzel bir alan. Pansiyonun arkasında Kadın / Erkek tuvalet mevcut. Tuvaletlerde, tuvalet kağıdı ve sabun var. Bulaşık yıkayabileceğiniz bir çeşme de bulunuyor.  Dağdan gelen kaynak suyu içilebiliyor. Çok da lezzetli. Pansiyonda meşrubat ve alkollü içecekler satılıyor. Ayrıca balık, köfte, tavuk, salata,....v.s. de bulunuyor. Eğer hayvanları seviyorsanız, pansiyonun sevimli sakinleri İdefiks, Şimşir, Kral ve Zeytin burada kaldığınız zamanların en güzel eğlencesi olacaktır.Kamp alanında günübirlik piknik yapılmasına izin vermiyorlar. Bu nedenle, burası hafta sonu piknikçileriyle dolup, keyfinizi kaçıracak bir yere dönüşmüyor.