Camping Hotel Citta di Bologna

Ulaşım

Bologna merkez tren istasyonundan dışarı çıkıp sağdaki yolun karşısına geçtiğinizde göreceğiniz otobüs durağından 68 numaralı otobüse binerseniz, kamp alanına kadar otobüsle gidebiliyorsunuz. Fakat bu otobüsün saatleri pek sık değil. 2 saate bir kalkıyor. Bunun yerine 25 numaralı otobüs ile Dozza'ya kadar gidip, buradan 1 km kadar yürüyerek de kampa ulaşabilirsiniz. Bu otobüs her 20dkda bir kalkıyor. Web sayfasında detaylı harita da bulabilirisiniz.

Genel Bilgiler

Yiyecek : Küçük bir market, kafe restaurant var ama burada bulabilecekleriniz sınırlı

Masa/Sandalye : Çadır için mevcut değil

Su : 24 saat sıcak su, duş var. Bulaşık ve çamaşır yıkamak için özel alanlar ve çamaşır makinesi bulunuyor

Elektrik : Konaklama ücretine dahil

Çadır Zemini : Çim kaplı toprak zemin

Alternatif Konaklama : Karavan, Bungalov

Tuvalet : Kadın / Erkek ayrı tuvaletler mevcut

Ateş Yakma : İzin yok

Ücret : İki Kişilik çadırda konaklama 20 Euro - 30 Euro (tarihlere göre değişiyor) 

Telefon : +39 051 325016

Eposta : [email protected]

Web : http://www.hotelcamping.com

Adres : Via Romita, 12/IVa 40100 - Bologna (BO)

Mekan

Çadır, karavan ve bungalovda konaklanabilinen bu kamp alanında ödediğiniz ücrete elektrik kulanımı ve duşlar da dahil. çadır kurulan zemin karo taşlardan oluşuyor ama taşların arasında çimen yetiştiği için rahatsız değil. 

Oldukça yeşil ve ağaçlarla kaplı bu mekanda sessizlik çok önemli. Gece belli bir saatten sonra sabah 7'e kadar kamp içinde motorlu araçların gitmesine izin vermiyorlar. Sabah ve akşam saatlerinde sizi rahatsız edebilecek tek şey var, durmadan öten çeşit çeşit kuşlar. :)

Tuvalet ve duşlar oldukça kullanışlı ve gayet temizler. Bulaşık ve çamaşır yıkamak için ayrı bölümler bulunuyor. İsterseniz 4-6 Euro civarında bir ücrete çamaşırlarınızı makinede yıkayabilir, yine 4-6 Euroya kurutma makinesini de kullanabilirsiniz.

Kampın hemen girişinde bir bar ve mini market bulunuyor. Burada bulabilecekleriniz biraz sınırlı ancak kampa 1 km uzaklıkta bir yerleşim alanı var ve burada birkaç retsaurant, market, banka bulunuyor. 

31 Mayıs- 15 Eylül arası açık olan bir yüzme havuzu var. 

Internet kullanmak isterseniz ilk 15dksı ücretsiz. Daha sonrası için saat başına 2-3 Euro ödüyorsunuz.  

Kredi kartı geçerli.