Ant Camping

Ulaşım

İstanbul'dan yola çıkıyorsanız Bandırma'ya en rahat şekilde İDO Yenikapı-Bandırma Feribotu ile gidebilirsiniz. Özellikle yaz aylarında neredeyse 1 hafta öncesinden yer kalmıyor. Bu yüzden Feribotla gidecekseniz biletinizi erken alın. Bandırma Feribot İskelesinden sağa doğru 150 metre uzakta şehiriçi minibüsler kalkıyor. Bu minibüslerle otogara ulaşınca buradan Erdek minibüslerine binmeniz gerekiyor. 20 dakikada bir araç kalkıyor.  Minibüsten Erdek'e gelmeden önce Düzler'de  inmeniz gerekiyor.  Şöföre Ant Camping'i sorabilirsiniz.  Tabelası yol üzerinde gözünüze çarpacaktır.

Genel Bilgiler

Yiyecek : Kamp alanında yiyecek yada içecek satılmıyor.Ama kampın karşısında bir fırın var ve 10 dakika yürüme mesafesinde bir bakkal bulunuyor.

Masa/Sandalye : Tahta piknik bankları var.

Su : Çeşme var bulaşık ve çamaşır yıkanabilir. Duş ve sıcak su mevcut.

Elektrik : Alanda aydınlantma var ayrıca isterseniz ek ücretle elektrik hattı da alabilirsiniz.

Çadır Zemini : Çam Ormanı içinde toprak zemin

Alternatif Konaklama : Karavan

Tuvalet : Tuvaletler temiz ve sabun var. Tuvalet kağıdı yok.

Ateş Yakma : Mangal için özel ocak var. Bunun dışında ateş yakmak yasak

Ücret : Detaylı fiyat için web sitesini ziyaret ediniz

GPS : 40.389333, 27.853500

Telefon : 0(266) 855 70 44

GSM : 0(533) 696 90 44

Eposta : [email protected]

Web : http://www.campingant.com

Adres : Yalı Mahallesi Mangırcı Mevkii Düzler Erdek 

Mekan

Ant Camping, tertemiz , çam ormanı içinde, çeşmesi, çamaşır ve bulaşık yıkamak için özel yeri, elektriği, duşu ve sıcak suyu olan çok konforlu bir çadır alanı. Deniz kenarında yer alıyor. Marmara Denizi çok keyifli değil ama serinlemek için girilebilir.  Çadır alanında masa ve sandalye az var, kalabalık olduğu bir zamanda masa kalmayabilir.  Voleybol sahası ve salıncak da bulunuyor. Ateş yakmak için mangal için özel ocakları kullanmak zorundasınız.

Kapıdağ Yarımadasını ve Erdek'i  gezmek isteyeceğiniz 2-3 günlük bir tatilinizde burada konaklayıp gönül rahatlığıyla eşyalarınızı bırakıp dolaşmaya çıkabilirsiniz. 

Kamp alanı içerisinde yiyecek yada içecek satın alabileceğiniz bir market yok ama 300 metre yakında marketler bulunuyor. İhtiyaçlarınızı buralardan karşılayabilirsiniz.